Datové účetnictví je vhodné pro startupy a moderní firmy

In Doporučujeme

V podstatě nezáleží na tom, jestli zakládáte společnost s ručením omezeným, nebo startup, protože v každém případě se nevyhnete vedení účetnictví. I v natolik specifickém odvětví se technologie neustále zdokonalují, přičemž trendem poslední doby je takzvané datové účetnictví. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno obnáší a zahrnuje.

Většinou účetní oddělení s daty zadanými do systému nijak výrazně nepracuje, což je obrovská škoda, protože mohou mnohé prozradit. Právě z daného důvodu vzniklo takzvané datové účetnictví, které kombinuje schopnosti účetní se znalostmi programátora a CFO. Průkopníkem je Dype a bližší informace najdete na https://dype.cz/ucetnictvi-pro-startupy/.

Dype umí všechno online a digitálně

Pravděpodobně vás nepřekvapí, že se všechna odvětví přesouvají do online prostředí. Dype používá v rámci datového účetnictví cloud, navíc využívá moderní AI a další systémy, jejichž úkolem je urychlit práci a snížit chybovost. Samozřejmostí je dodržování legislativy, a to jak účetní, tak i daňové. Datové účetnictví vám mimo jiné poskytne reporty a nadchnou vás integrované i propojené systémy v kombinaci s automatizací a robotizací.

Konečně účetnictví bez chyb. Datové účetnictví od Dype eliminuje manuální práci, šetří spoustu času, usnadňuje finanční řízení i plánování a zdokonaluje kontrolu. Více se dočtete na stránce https://dype.cz/ucetnictvi-pro-startupy/.

Dype pomáhá řídit firmy

Dobré nápady by měly růst a rozvíjet se. Přesně taková je myšlenka projektu Dype, který využil své znalosti k tomu, aby vyvinul služby, produkty a nástroje v oblasti podnikové správy a řízení. Zavádí do firem digitalizaci, propojuje všechny úrovně společností a vsází na novou metodiku AIS.

Tak neváhejte a podívejte se na nabídku služeb Dype.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu