Ubytování u Máchova jezera je poblíž koupání a tajemných hradů

In Doporučujeme

Nezapomenutelné letní radovánky zažijete u Máchova jezera, které je šestým největším rybníkem v Česku a patří k nejpopulárnějším turistickým místům. Není divu, když nabízí nespočet volnočasových aktivit. Prvenství si drží samozřejmě koupání, vodní sporty a vyjížďky parníkem.

Skvosty historie a přírody Máchova kraje nepoznáte za jediný den. V tomto ohledu je ideální zařídit si útulné ubytování Máchovo jezero. Díky 4lůžkovým chatkám s chladničkou a společným sociálním zařízením v areálu rekreačního střediska Elite Staré Splavy si zajistíte příjemné ubytování s dosahem vodní plochy i oblíbených letních kratochvílí.

Ideální nocleh na léto

V parných letních dnech oceníte Máchovo jezero ubytování v chatové osadě Elite, protože budete mít po ruce noclehy v pěkných chatkách. K dispozici je společné sociální zařízení, jídelna s barem, ohniště, zapůjčení grilu. Nejmenší si vyhrají na pískovišti, prolézačkách a klouzačkách a dospělí si zahrají třeba volejbal. V blízkosti osady zaujmou minigolf, kolotoče, vyjížďky na loďkách či šlapadlech, trampolína a plavba parníkem po Mácháči. V jídelně s barem se můžete stravovat dle libosti a záleží jen na vás, zda zvolíte plnou penzi či polopenzi. Ubytování uspokojí rodiny s malými dětmi, početnější skupiny osob, mladé i starší generace.

Proč zrovna Máchovo jezero?

Milovníci nádherné přírody a historických šperků budou z dovolené u Máchova jezera nadšení. V parných dnech ocení příjemné osvěžení ve vodě, koupání, lenošení na pláži a vodní sporty. Všudypřítomná zeleň a rozsáhlá vodní plocha vybízejí k bližšímu poznání. Ať už vyrazíte na houby, anebo zatoužíte po poznání hradů a zámků, budete nadšení. Doslova na stříbrném podnosu jsou hrady Bezděz, Houska či Sloup v Čechách a zámky Zahrádky a Zákupy. Vyrazit lze ke skalní vyhlídce Králův stolec, památníku Karla Hynka Máchy a do Muzea Čtyřlístku.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu