6 vůní, které vám připomenou uplynulé léto

In Móda

Moderní obchody s parfémy připomínají supermarkety: obrovský výběr se směsici vůní ve vzduchu. Nejlepší čas na výběr parfému je denní světlo. Poté mozek snadněji rozlišuje vůně. Můžete přivonět k několika pachům najednou, aplikovat tři nejoblíbenější na piják (speciální pás papíru) a pouze jeden – který se vám nejvíce líbí – si dát na zápěstí.

Chanel paris-riviera

Výbuch šťavnatého, super svěžího pomeranče – lehká sladkost citrusových plodů se mísí s bílými květy jasmínu. Letní novinka kolekce Les Eaux de Chanel Paříž-Riviéra je nejlepším způsobem, jak cestovat do Cote d’Azur zarostlého jasmínem, aniž byste opustili svůj domov.

Jo Malone Willow a Amber Kolín nad Rýnem

Tato vůně připomíná procházky v letním lese: vítr šveholí v listech, sluneční záře protkaná sladkou vůni spadlých větviček z vrby. Woody Jo Malone Willow & Amber Cologne se krásně mísí s dalšími vůněmi Jo Malone.  

Giorgio Armani Light di Gioia

Giorgio Armani Light di Gioia je jako slunce vylité z kulaté láhve. Aplikujte parfém na kůži – a zažijete smyslné poledne v zahradě plné aroma gardénie a jasmínu. Chladné „temné“ pozadí vytváří čerstvá mírná kyselost bergamotu.

Calvin Klein Eternity Summer

Jedná se o svěží vodní vůni s tóny melounu, hrušky a mandarinky. Podle popisu se může zdát, že Calvin Klein Eternity Summer zhřešil s nadměrnou sladkostí, ale ve skutečnosti to nevypadá jako ovocný salát, ale jako osvěžující koktejl.

Maison Lancôme Figues & Agrumes

Představte si, že na slunci dozrávají sladké fíky. A pak si představte čerstvé zelené fíky. Maison Lancôme Figues & Agrumes ztělesňuje obě formy fíků, labužníka a zeleniny. Vůně – koncentrát žhavého slunce, horkého jemného písku, lehce lepkavé ovocné šťávy a zeleně sevřené mezi prsty, to vše uzavřeno ve zlatém flakonku.

Etro pižmo

Vůně čistoty a něhy, počínaje čerstvou citrusovou vůní s odhalující krémovou citlivosti santalového dřeva. Působivá vzpomínka na letní dny.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu