Jak vybrat ideální dárek pro malého dobrodruha?

In Doporučujeme

Blíží se narozeniny vašeho syna, nebo už přemýšlíte, jaké dárky objednáte malým raubířům? Vsaďte na klasiku i moderní hračky, které potěší i větší neposedy. Překvapte je dárkem, ze kterého budou mít opravdovou radost.

Ověřená klasika

Pokud patříte spíš mezi příznivce klasických hraček, ať už se jedná o autíčka, společenské hry, dobrodružné knihy apod. Vždy myslete na věk obdarovávaného dítěte, který je prvotním vodítkem k tomu, co mu koupit. Pokud kupujete dárek svému synovcovi, kterému je osm, jistě mu koupíte jiný druh hry než vašemu bratrovi, kterému je již dvanáct. Vsaďte například na postavičky superhrdinů, ty děti milují a nahradily rychle klasické keny. Děti milují akční filmy a ztotožňují se s jejich hrdiny. Proč jim tedy jednoho z oblíbených hrdinů či hrdinek nedopřát?

Vsaďte na novinky

Poměrně moderní záležitostí jsou tzv. RC modely. Jedná se o rádiem řízený model, který je zmenšeninou a většinou i napodobeninou dopravního prostředku. RC model tak může být v podobě RC auta, RC letadla, vrtulníku či lodě. Jako dárek tak můžete vybrat dopravní prostředek, které vaše dítě miluje. V nabídce často najdete i modely tanků. Skvělé je, že děti mohou s těmito modely brázdit lesní cesty, vzdušný prostor, ale i vodu. Dokážete si to představit, jakou bude mít vaše dítě radost, když bude plout lodí po vodě či zkoušet, co auto či tank všechno vydrží?

Pro malé i velké

Pravdou je, že RC modely jsou vhodným dárkem nejen pro malé raubíře, ale i pro velké objevitele a milovníky zábavy. I dospělí si najdou zábavu v přejíždění kamenů s modelem aut či plutí proti proudu s RC lodí. S RC modely se dá i soutěžit a vytvářet si nejrůznější výzvy mezi přáteli. Můžete například s modelem sjet ze Sněžky až dolů nebo obeplout s loďkou celý rybník. Udělejte sobě i svým dětem radost, třeba prostřednictvím RC modelů.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu