Jak si vybrat dámské spodní prádlo?

Tempo života moderní ženy se každým rokem zrychluje. Neustálá potřeba řešit různé problémy nezanechává ženě čas pro sebe. Žena však vždy zůstává ženou a nikdy neodmítá módní oblečení, dobrou kosmetiku, příjemné parfémy a samozřejmě elegantní spodní prádlo. V první řadě si ženy kupují spodní prádlo pro své vlastní potěšení. Naštěstí moderní řada spodního prádla umožňuje ženám uspokojit jejich malý rozmar.

Nepochybně existuje spousta krásných modelů a pokušení získat něco nového je silné. Touha žen po kráse a pohodlí je nucena vybrat si spodní prádlo se zvláštní péčí. Uvědomění si, že přestože drahá krajková sada se nosí pod oblečením, zvyšuje ženské sebevědomí.  

Jaké látky se používají k výrobě moderního dámského spodního prádla?

Samozřejmě, pokud je to možné, v každodenním životě je lepší používat výrobky vyrobené z přírodních tkanin. Hedvábí je zvláště vhodné pro letní čas, protože dává pocit chladu. Hedvábné spodní prádlo je navíc elegantnější.

Stylové sady vyrobené z čisté bavlny nebo s malým množstvím lycry a elastanu jsou vhodné pro každodenní použití. Může to být pohodlná pletená souprava spodního prádla z hladkých tkanin nebo tkanin se vzorem. Může to být více elegantní krajkové sady vyrobené ze syntetické tkaniny. Syntetická textilie je zpravidla poměrně drahá, protože má mnoho přírodních vlastností. Spodní prádlo z takové textilie je hygroskopické, dobře „dýchá“, jemně padne, hladce koriguje.

Dobrou volbou je přítomnost mikrovlákna v produktu. Mikrovlákno je měkká, hmatová a elastická tkanina pro sportovní a korekční prádlo. Model z mikrovlákna si dobře udržuje svůj tvar a je ideální pro každodenní život. U krajkového romantického spodního prádla taková tkanina rozhodně není moc dobrá. Hlavním cílem těchto modelů je svádět a podmanit si dokonalost forem. V tomto případě se používá přírodní hedvábí, francouzská a nejlepší italská krajka.  

Zvláštním trendem ve spodním prádle jsou styly pro aktivní životní styl a fitness. Zde se používají speciální korekční modely, které mají anticelulitidní vlastnosti. Speciální technologie umožňuje cítit se pohodlně během tréninku a přispívá ke ztrátě nadváhy. Prodyšné materiály, ze kterých je vyrobeno fitness spodní prádlo, dobře absorbují vlhkost, nedeformují se a mají účinek mikromasáže.

Rozsah barev v plátěném designu je velmi rozmanitý.  Volba závisí na účelu a náladě. Černobílé spodní prádlo je univerzální. Červená barva je považována za nejsmyslnější.  

Exit mobile version