Ochranu osobních údajů na nejvyšší úrovni dostanete v sexshopu

Když se zamyslíte nad tím, které organizace a firmy nejlépe chrání vaše osobní údaje, asi těžko by vás napadl sexshop. Ostatně, nejedná se o žádné pravidlo, jež by platilo pro všechny sexshopy. Sexio.cz je ovšem výjimkou.

Vzhledem ke GDPR by vaše osobní údaje měli chránit úplně všichni, jimž je svěřujete. Realita je ale často jiná. Jak myslíte, že je možné například cílení reklam? Facebook, Google a mnozí další moc dobře vědí, co vyhledáváte a jaké stránky si prohlížíte. Tedy aspoň tehdy, když jim to ty stránky povolí sledovat.

Nakupte v sexshopu bez strachu z odhalení

Pro Sexio.cz je ochrana soukromí zákazníků naprostou prioritou. Raději se vzdá části svého zisku, jen aby zákazníci zůstali v anonymitě. Pár příkladů za všechny:

Vzhledem k výše uvedenému lze Sexio.cz určitě označit za nejdiskrétnější eshop s erotickými pomůckami.

Chtějte více než neoznačenou krabici

Každý sexshop se snaží být diskrétní, samozřejmostí je například posílání zásilek v neoznačených krabicích bez loga, aby sousedka nevěděla, co vám přišlo. Málokterý sexshop si však dává pozor na výše uvedené technické záležitosti. Kolikrát ani neví, jaké všechny informace o svých zákaznících dávají k dispozici. Buďte chytřejší. Až si budete nakupovat erotické pomůcky, kupte je tam, kde si informace o vás nechají skutečně pro sebe.

Exit mobile version