Větrovky na jaro a léto

In Móda

Na jaře se neobejdete bez lehké bundy nebo větrovky. Ano, i v létě se hodí. V roce 2020 jsou módní jak pevné, tak tenké modely. Všichni zajisté najdou ve své skříni nějakou bundičku, pro kterou najdou uplatnění.

Vojenské bundy

Ochranná barva je stále v módě, stejně jako vojenský styl. Relevantní jsou různé odstíny: khaki, olivový, šedozelený atd. Velmi oblíbená je bunda vyznačující se klasickými detaily, jako jsou kapsy s klopami na hrudi a zapínání na knoflíky. Límec může mít originální povrch v podobě lesklých dekorativních nýtů. Bunda se nosí s upnutými džíny. Celkový dojem je zvýrazněn kovbojským pásem a kovbojskými botami. Tato kombinace vypadá velmi stylově!

A co takhle si pořídit khaki bombardérskou bundu. Má charakteristické rysy: pletený límec, pásek a manžety. Zapínání na zip. K bundě si můžete klidně obléknout tmavou jednoduchou sukni s drobnými kvítky. Nyní jsou takové neočekávané kombinace ohromně populární.

Lehké sportovní modely

Husté bavlněné bundy – klasika. Vyznačují se sportovními detaily – čtyřmi kapsami s klopami. Rukávy mají košilový střih s manžetami, které se obvykle nosí vyhrnuté. Stylový detail: spona na velkých rohových knoflících dává modelu nádech retro stylu. Barevná paleta připomíná oblázky na pobřeží: v módním sortimentu můžete vidět všechny odstíny světle šedých a světle béžových tónů.

Jiný model. Bunda má na zádech uprostřed svislý dvojitý šev. Spodní kapsy jsou šikmé a otevřené. Styl zůstává stejný, liší se jen několika detaily. Připomínáme, že i k těmto bundám se nosí módní sukně s květinovými potisky v černé a bílé.

Klasické tenké bundy na zip nebo s knoflíky jsou sále velice populární. Styly jsou protáhlé, s krajkou v pase, upravující šířku, šité s kapucí nebo bez kapuce. Modely mají příjemné krémové barvy. Tyto bundy lze nosit po mnoho let a zůstanou stále módní. Jejich styly jsou prakticky nezměněny. Proč je taky měnit? Vždyť jsou pohodlné, praktické, prověřené časem. Pouze tkaniny se obměňují: stávají se modernější, příjemnější na dotek a snadno se udržují v čistotě.

Bundy do pasu

Určitě nesmí ve vaší výbavě chybět krátká bunda v motorkářském stylu. Pouze jako materiál není nutné použít černou kůži, ale postačí pevná vazba lehké bavlny.

Zajímavá je i bundička s velkým límcem se širokými klopami, šikmý zip, převrácené rukávy. Celkový outfit – bunda kombinována s pruhovanými plátěnými kalhotami širokého střihu, kulatou koženou kabelkou a náhrdelníkem ve formě velkých řetězů. Řetězy jsou nyní v popředí zájmu!

Krátké džínové bundy snad nevyjdou z módy nikdy. Džínová bunda se smetanovým nádechem je naprosto úžasná.  Tento model se často nosí s šaty, jejichž látka imituje mozaiku. Kulatý klobouk s okrajem dotváří parádní vzhled.  

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu