Restart – průvodce podnikatelským minimem

In Podnikání a marketing

Jason Fried a David Heinemeier Hansson

Restart – průvodce podnikatelským minimem

Už vás nebaví být řadovým zaměstnancem a chcete ohromit svět svým talentem? Minimalistická kniha Restart od úspěšných zakladatelů společnosti 37signals Jasona Frieda a Davida Heinemeiera Hanssona vám poradí desítky netradičních způsobů, jak založit svou vlastní fungující společnost nekonvenčně a podle základních pravidel, na které velké korporace často zapomínají.

Zatvrzelé ideály zničily nejednu společnost

Restart je zajímavé čtení pro obchodníky, kteří se chtějí pohnout z místa a nastartovat zcela novou kariéru v oboru, kterému rozumí nejlépe. Zapomeňte na krkolomná desatera a poučky o nesmyslech jako je zakládání si na image, nekončící porady o ničem a motivace demotivovaných lidí. Dokonce ani marketing není podle Frieda a Hanssona tak důležitý, jako je samotné dodržování jasných mantinelů vedoucích k nastavenému cíli. Tyto vyhlášené autory, kteří mají ve sbírce již několik desítek bestsellerů, můžete považovat jak za motivátory, tak za lobisty, kteří požadují od sebe i od své společnosti mnohem víc než jen falešné reklamní slogany, co se s politikou podniku obvykle vůbec neslučují.  V jejich knize se dočtete nejen o tom, jak moc zničující může být na pracovišti vliv workoholiků, drahých expertů, pro které nemáte vhodné využití nebo o tom, proč některé společností neustále zápolí s myšlenkou, že je třeba zavděčit se všem zákazníkům. Restart vám odpoví i na otázky, proč je někdy dobře dělat méně než více, proč se nedívat se moc daleko do budoucnosti a podělí se s vámi o své cenné zkušenosti.

Rozjeďte svůj byznys naplno!

Nechte se unést čtivou knihou, která vás inspiruje jako podnikatele, zaměstnance nebo člověka a zkuste se společně s autory Restartu podívat na svůj byznys i na svůj život od začátku z jiného úhlu. Nejspíš budete překvapeni, co všechno si můžete z těchto stránek odnést.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu