Prémiové televizory Loewe budou brzy vybaveny DTS Play-Fi

In Doporučujeme

Loewe je předním mezinárodním výrobcem televizorů pro prémiové zákazníky se sídlem v německém Kronachu. Od svého založení v roce 1923 formuje průmysl svými ikonickými produkty a nesčetnými technickými inovacemi. Nejinak je tomu letos. Značka nedávno oznámila, že začne do svých televizorů integrovat DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi je něco jako Hi-Fi přes Wi-Fi. Technologie, za níž stojí společnost DTS, dceřiná firma Xperi Holding Corporation, umožňuje bezdrátovou komunikaci televizorů a audio výrobků.

Pohlcující prostorový zvuk zcela bezdrátově

Jak poznamenal zvukový ředitel společnosti Loewe, mladí lidé dnes hledají bezdrátová řešení. Proto se rozhodli, že i televizory Loewe eliminují kabeláž. Ekosystém DTS Play-Fi dokáže přehrávat hudbu na různých přístrojích po celé domácnosti (televizorech, mobilech, reproduktorech, soundbarech), vše se ovládá prostřednictvím mobilní aplikace Play-Fi.

Kromě televizorů Loewe oznámila partnerství s DTS Play-Fi také značka Philips u svých televizorů.

Loewe vstává z mrtvých

V roce 2019 hrozilo, že budou Loewe televizory navždy zapomenuty, pak ale firmu vytáhla z nejhoršího kyperská skupina a dnes opět ohlašuje nové televize i soundbary. Novinkou je řada We, v rámci níž by měla společnost vyrábět cenově dostupnější televizory.

Televizory značky Loewe byly vždy určeny náročnějším uživatelům a tomu odpovídaly i cenovky. Z řady We by si mohlo vybrat širší spektrum lidí, ceny by se podle všeho měly pohybovat kolem deseti tisíc korun.

Kde koupit prémiové televizory Loewe?

Nadále se však budou vyrábět i prémiové televize Loewe. Máte-li zájem právě o ty, jež jsou oceněny mnoha cenami za design, vypadají parádně a jsou nabité moderními technologiemi, podívejte se do e-shopu AVcenter.cz. AVcenter se specializuje na high-end výrobky pro dokonalý multimediální zážitek.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu