Podle jakých parametrů vybrat matraci, a proč dát přednost produktům od Bazyl?

In Doporučujeme

Snad nikdo nemůžete vyvrátit fakt, že bez kvalitního spánku se nedá normálně fungovat. Pokud trpíte bolestmi zad nebo nespavostí, důvodem může být i nekvalitní matrace. Ono se to na první pohled nezdá, ale každému člověku vyhovuje jiný typ, tuhost a materiál matrace.

Naštěstí si můžete v dnešní době vymýšlet, protože existuje nepřeberné množství prodejců zabývajících se výrobou a prodejem tohoto produktu. K dispozici jsou modely pro dospělé, teenagery i miminka, dokonce i hotelové matrace. Momentálně jsou v kurzu matrace ze studené pěny, viscoelastické paměťové pěny a latexu. Tyto moderní a vychytané materiály byly vyvinuty, aby vás zbavily bolesti zad a páteře.

Od nové matrace očekávejte maximum

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv matraci, pamatujte na to, že musí být komfortní, prodyšná a kvalitní. Na místě je i její dlouhá životnost. Myslete i na svou hmotnost. Vážíte-li více než 90 kilogramů, je nutné zvolit model s vyšší tuhostí. Když hledáte produkt pro děti, nekupujte matraci, která je příliš měkká, protože potomkům neposkytne správnou oporu. K nejoblíbenějším patří výrobky se střední tuhostí. Někteří lidé preferují kousky s tuhostí 1 – 3, jiní zase tvrdší podklad 3 – 5.

Kvalita až na prvním místě

Při výběru matrace hrají hlavní role věk, hmotnost i zdravotní omezení jedince. V úvahu je nutné brát i polohy spánku. Jak už bylo řečeno, například matrace 18 cm nabízejí absolutní komfort, ale nabídka na Bazyl.cz je mnohem pestřejší. Stačí se podívat na internetové stránky a přesvědčit se. Najdete zde modely vyprodukované malovýrobou, tudíž se můžete spolehnout na kvalitní sortiment. Při výrobě jsou využívány jen špičkové materiály, které prošly certifikací ÖKO-TEX® Standard 100. Vybírat lze matrace ze studené pěny, PUR pěny, termoelastické paměťové pěny a latexu.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu