Jazykovka v Praze obsazuje podzimní jazykové kurzy

In Doporučujeme

Cítíte se v cizích jazycích nejistí? Potřebujete se naučit cizí jazyk a na neefektivní výuku nemáte čas? Jazyková škola Britannika pořádá kurzy, které fungují.

Jazyková škola v Praze, Britannika, nabízí aktuálně podzimní jazykové kurzy. Ty můžete nyní studovat dokonce se slevou. V nabídce už ale najdete i termíny kurzů pro zimu 2021. Studovat lze angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, italštinu i ruštinu. Taktéž češtinu pro cizince. Vybrat si lze úrovně studia od A1, tedy od úplných začátečníků až po pokročilé v úrovni C1. Škola pořádá kurzy ve velice žádaných termínech, zejména večer, ale též ráno, nebo netradičně dopoledne.

Učte se jazyky s benefity

Málokterá jazykovka Praha nabízí tolik benefitů. Nestihli jste lekci? O svoji hodinu nepřijdete. Můžete si ji nahradit v jiném termínu, a nepřicházíte tak o peníze za lekci. Výhodu poskytují malé skupiny studujících v kurzech. Nikdy nepřekročí počet 10 studentů. Lektor tak má čas na každého, hodiny jsou skutečně spravedlivé a není to o tom, že by se během hodiny dostali ke slovu jenom dva či tři aktivnější studenti. I to je důvod, proč studenti pokračují dál i v dalších semestrech.

Prodražuje se vám studium cizích jazyků kvůli drahým učebnicím? To v jazykové škole Britannika ne. Učebnice si totiž nemusíte kupovat. Proti záloze si je můžete na semestr vypůjčit ve škole. Navíc vše, co na lekci proberete, máte zpracováno jako doplňkové materiály zdarma. Stačí se zaregistrovat do informačního systému školy a podklady si stáhnout zcela zdarma.

Skupinové, individuální, firemní i online jazykové kurzy

Nevyhovuje vám skupinové vzdělávání s docházkou na kurzy? Britannika nabízí rovněž kurzy individuální, nebo online výuku. Speciální nabídkou jsou firemní jazykové kurzy, které jazyková škola vytvoří na míru vaší firmě či potřebám vašich zaměstnanců.

Nevíte si rady se smysluplnými dárky? Věnujte jazykový kurz

Vymyslet dnes smysluplný dárek nebývá snadné. S kurzem cizího jazyka věnujete zcela nové obzory i jiný život. Stále platí rčení: „Kolik jazyků znáš, tolikrát si člověkem”. Kurzy v Britannika doporučují přímo studenti školy. Pražská jazyková škola navíc sídlí na skvěle dostupném místě na Praze 2.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu