Drátové rozhlasy pro města a obce mají v dnešní době velký význam. Jak zajistit jejich inovaci?

V okamžiku, kdy se ve vaší obci děje něco zásadního, není nic jednoduššího, než se potřebnou informaci dozvědět z drátového obecního rozhlasu. Mnoho obcí však na tento způsob komunikace s občany v posledních letech zanevřelo, protože se domnívají, že existují rychlejší kanály, například internet. Jenže hlavně v malých obcích žije velký počet starších občanů, kteří internet vůbec nepoužívají, případně nejsou schopni si potřebné informace najít s dostatečnou rychlostí. Právě to je hlavním důvodem, proč tuto techniku udržovat a obnovit, potažmo znovu zavést.

Drátový rozhlas může být v krajních situacích jediným zdrojem informací pro občany

V dnešní době se ukazuje, že je zapotřebí dodávat zprávy lidem v obcích skutečně rychle. Třeba při záplavách a dalších živelních pohromách se leckdy stane, že vypadnou signály mobilních telefonů a nefunguje internet či televize. Pak jsou to právě kvalitní rozhlasy pro města a obce drátové varianty, díky nimž k občanům mohou doputovat důležité zprávy bez jakýchkoliv problémů. Podstatnou roli přitom hraje ona zmíněná kvalita. Proto je dobré, jestliže máte na starosti obecní techniku, zjistit stav a funkčnost vašeho rozhlasu. V případě, že není v pořádku, raději co nejdříve investujte do nového zařízení.

Prodej a montáž obecních rozhlasů a dalších komunikačních zařízení

Dnes už drátový obecní rozhlas kvalitní verze nemusí být složité zajistit. Stačí se obrátit na renomovanou společnost EL-MIK, která se dodávkami a montáží ozvučovací techniky zabývá už od první poloviny devadesátých let minulého století. Kromě drátových a bezdrátových rozhlasů nabízí také jiná dorozumívací zařízení, telefonní ústředny nebo kamerové systémy. Dokáže kompletně zastřešit ozvučení kulturních domů, sportovních hal, nádražních budov, škol, městských úřadů, obřadních síní a mnoha dalších veřejných i soukromých objektů.

Exit mobile version