Jaké hygienické pomůcky vybrat pro váš masérský salon?

Rozhodli jste se zařídit nebo dovybavit svůj masérský salon? Pro dokonalou hygienu doporučujeme používat papírové hygienické podložky a papírové ručníky Papernet

Zajistěte svým zákazníkům vysokou úroveň hygieny při poskytování masérských služeb

Kvalita masáží se odvíjí od schopností maséra, který má ulevit od bolestí a zajistit příjemné uvolnění těla i mysli a také od toho, jak vysokou úroveň hygieny masérské studio svým klientům nabízí. To se odvíjí od vzhledu interiéru, vybavení a úrovně hygieny.

Vysoká úroveň čistoty a hygieny je klíčový faktor k tomu, aby se vaši klienti cítili dobře a uvolněně. Zajistěte proto každému svému klientovy příjemný pocit z prostředí i samotné masáže.

Hygiena začíná u čistých rukou

Vysokou úroveň hygieny zajistíte správným mytím a osušením rukou. Místo použití textilních ručníků doporučujeme používat papírové skládané ručníky Papernet. Ty jsou v nabídce v několika provedeních. Ekonomičtější je jednovrstvá varianta. Dvouvrstvé bílé papírové ručníky Papernet z kvalitní celulózy ale garantují vysokou savost a pevnost, tím i vyšší užitné vlastnosti a menší spotřebu papírových ručníků.

Výběr hygienických doplňků pro masérské lůžko

Nedílnou součástí každého masérského salonu je kvalitní masérské lehátko. To je místem, kde si vaši klienti odpočinou a užijí si celou proceduru masáže. Pro zajištění optimální hygieny doporučujeme použití vhodných pomůcek.

Skvělou volbou jsou například papírové podložky na vyšetřovací lůžka. Ty jsou vyrobeny z dvouvrstvé celulózy, která je velmi pevná, příjemná na dotyk a savá. Materiál je dermatologicky testovaný a je neutrální k pokožce a sliznicím.

Díky této podložce mají vaší zákazníci vždy vysokou úroveň osobní hygieny a jsou chráněni proti bakteriím. Každá role je perforovaná, díky čemuž si můžete jednoduše odtrhnout požadovaný rozměr dle délky podložky. Role jsou samostatně hygienicky zabalené ve folii.

Exit mobile version