Sviťte chytře a v souladu s aktuálními trendy

V zimě se ve svých domovech bez světla neobejdeme. Za tmy totiž vstáváme, ale také se vracíme z práce. Abychom snadno nepodléhali chmurám a depresím, neuškodí, pokud si svůj domov zkrášlíme designovými svítidly, která nám vynahradí sluneční paprsky.

Svítidla přizpůsobte funkci jednotlivých místností

Na tom, že designová svítidla mají své čestné místo v každé domácnosti, se shodneme. Promění totiž i zcela obyčejnou místnost v rafinovanou, útulnou a samozřejmě dokonale osvícenou. Při výběru vhodných svítidel ale mějte na paměti to, do jaké místnosti osvětlení umístíte. Jiné požadavky totiž máme na světlo do obývacího pokoje, kuchyně i pracovny.

Designová stropní svítidla vyniknou v obývacím pokoji i jídelně

Například designová stropní svítidla se dokonale hodí do obývacích pokojů. S jejich pomocí totiž osvítíte celou místnost. Samozřejmě je nutné doplnit je dalšími doplňkovými světly – například stojacími a stolními lampami. V případě, že s rodinou a přáteli pravidelně zasedáte k jídelnímu stolu, stropní světla si pořiďte i nad stůl. Každý strávník tak lépe uvidí na svůj talíř a ze stolování se díky designovému osvětlení stane neopakovatelný zážitek.

Designová světla vás mohou inspirovat při práci

Pracujete z domova? Máte ve svém domově svou vlastní pracovnu, ve které trávíte dlouhé hodiny každý den? Kromě praktického vybavení si při zařizování pracovny pohrajte i se světly. Právě moderní designové osvětlení, na které budete koukat od desky svého pracovního stolu, vás může při práci inspirovat a také celou vaši pracovnu zútulnit a ozvláštnit.

Zapomeňte na nudu a šeď a rozsviťte svůj domov s pomocí designových svítidel. Své čestné místo má designové osvětlení v obývacích pokojích, nad deskou jídelních stolů, ale také v domácích pracovnách.

Exit mobile version