Proč chtít nábytek na míru?

In Domácnost

Módní diktát je neúprosný. Sezónu co sezónu mění trendy nejen v oblasti odívání, ale odráží se i v architektuře a stylizaci. Žít v domnění, že pořídíte vlastní bydlení, zařídíte si interiér a dvacet let na něj nechytnete, by bylo vskutku naivní. Nábytek je třeba čas od času obměnit.

Nábytkové haly a prodejny praskají ve švech. Ne vždy ale obsahují aktuální sortiment, který by byl hezký, funkční a odpovídal aktuálním potřebám. Proto je vhodné najít inspiraci v odborných časopisech i publikacích a nechat si nábytek nebo jeho součásti vyrobit na míru.

Nábytek na míru vyjde levněji

Pakliže nemáte ani tušení, proč a kde si nábytek na míru nechat pořídit, čtěte následující řádky dál. Důvod je jednoznačný. Nábytek bude respektovat vámi zvolený prostor, bude kopírovat jeho rozměry, padne do něj jako ulitý a navíc vás díky úspoře místa a materiálu vyjde levněji.

Oslovte pražské truhlářství Marek a nebudete se stačit divit, jaké nápady na zkulturnění a osvěžení vašeho obydlí získáte. Nejenže si vyberete z široké nabídky prototypů, ale navíc vám profesionální truhláři vybraný kus zhotoví, doručí na adresu určení a navíc i namontují.

3D návrhy mnohé napoví

Truhlářství Marek nabízí na míru kuchyňské linky, vestavěné skříně, sestavy obývacího pokoje, nábytek pro dětské pokojíky i ložnice. V každém případě se dbá na detaily a jsou zpracovány 3D návrhy nábytku pro lepší představivost, design a ergonomii.

Postačí jen kontaktovat projektanta z Truhlářství Marek a domluvit si schůzku. Projektant z informací získaných na místě vytvoří několik různých návrhů i s přihlédnutím k vámi vybraným materiálům a doplňkům. Záleží pak už jen na vás, která varianta se vám bude líbit víc a které dáte přednost. Návrh je zpoplatněný, ale jeho cena vám bude následně odečtena z ceny zakázky.

Pražské Truhlářství Marek má více než třicetiletou tradici. Nábytek vyrábí v moderní provozovně, která disponuje veškerým vybavením, které je k výrobě nábytku potřeba. Odborníci na slovo vzatí zrealizovali stovky zakázek jak v tuzemsku, tak i v zahraničí. Na veškeré výrobky a instalace je poskytována záruka v délce 36 měsíců.

Ukázkové projekty vám otevřou oči

Truhlářství Marek navíc zprostředkovává ukázkové projekty – interiér bytu v developerském projektu v Horoměřicích, návrh kuchyní v činžovním domě na Žižkově a prezentace ložnic v rodinném domě ve Slivenci. Na vlastní oči lze spatřit, že nábytek na míru bude tím nejlepším řešením i pro vás. Ostatně, přijďte se přesvědčit sami!

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu