Kosmetika pro vaši radost, krásu a relax

In Móda

V zimním období si užíváme hýčkání s pomocí kosmetiky mnohem více. Raději se na delší dobu ponoříme do hřejivé koupele, která nás povzbudí, jakmile se vrátíme z chladné procházky. Jaké rituály osvěží vaši pleť i duši?

Rituals jako stvořený pro rituály

Už jen samotný název značky Rituals napovídá, že péče s touto kosmetikou jsou rituály plné hýčkání a pohody. Tato nizozemská značka přináší kosmetiku a vůně, které vás dokonale uvolní a navodí dobrou náladu, štěstí, radost a spokojenost. Výrobky jsou inspirovány východními rituály. Užijete si hýčkání od každoročního vítání květů Sakury v Japonsku až po všeobecně známý rituál z parních lázní hammam. Co si takhle připravit večer jen pro vás. Napusťte si vanu s pěnou, oleji, hýčkejte se mýdly, zapalte si vonné tyčinky, svíčky, po koupeli se hýčkejte tělovým mlékem, můžete si dopřát i voňavý parfém, když si budete chtít udělat romantickou chvilku s partnerem. Výrobky jsou na přírodní bázi, obsahují minimální množství konzervantů a stabilizátorů. Pro vaši inspiraci, atmosféru východních rituálů zažijete s řadou Ritual Of Sakura, Ritual Of Ayurveda či Ritual of Mehr. Vůně vás budou obklopovat třeba i v autě, stačí si do něj pořídit difuzéry.

Klasická francouzská péče – Yves Rocher

Jestli chcete klasickou rostlinnou kosmetiku s osvědčenou tradicí, vsaďte na Yves Rocher. Tato péče je šetrná k pleti i životnímu prostředí. Ve složení totiž hrají hlavní roli látky rostlinného původu, zároveň ale plastové a skleněné obaly jsou 100% recyklovatelné. Značka má skoro 100letou tradici a právě už od počátků byla filozofie zakladatele Yvese Rochera taková, že péče má být rostlinného původu, protože Rochera fascinovaly blahodárné účinky právě přírody. I když se mu zpočátku lékárníci, kteří tehdy využívali chemii, vysmívali, Rocher se nevzdal a vybudoval značku, která je úspěšná dodnes. Najdete v ní produkty, jako jsou krémy, sprchové gely, šampony a jiná péče o vlasy, olejíčky, odličovací pomůcky, parfémy a dekorativní kosmetika.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu