Přemýšleli jste někdy, co je magie?

In Esoterika

Pro většinu lidí je to něco nepochopitelného a tajemného. Někteří lidé považují magii za trik nebo iluzi, dokonce i lidé, kteří magii uznávají, ji považují za něco vzácného a nepřístupného pro průměrného člověka. Pro sebe jsem dospěl k závěru, že každý dnes kouzlo používá! A další nevědomky spontánně a dostávají někdy negativní odezvu, nejen pro sebe, ale také pro ostatní.  

Mohu vás bezpečně ujistit: magie existuje v moderním světě a funguje efektivně! Kouzlo je přirozený jev, jako tomu bylo v době krále Artuše. Magické schopnosti jsou přítomny u všech a některé čarodějnice vám pomohou připomenout zapomenuté dovednosti, využít své schopnosti.

Naučíte se používat tyto schopnosti, aniž byste ublížili sobě i ostatním. Naučte se užívat si života se všemi jeho výhodami a nevýhodami. Pro mě je magie život! A život je druh hry, a pokud hráč zná pravidla hry, je mu zaručen úspěch. Ať už to chceme nebo ne, pravidelně se setkáváme s kouzly. Mnoho známých jevů úzce souvisí s magií. Vy sami, tak či onak, provádíte magické obřady, jednoduše si to neuvědomujete. Například sfoukáváte svíčky na narozeninovém dortu – tento jednoduchý a známý obřad pro nás je magická akce, kterou se snažíte získat to, co opravdu chcete.

Během existence magie vzniklo mnoho definic magie. A magie sama o sobě je zase velmi odlišná. Jeden z nejběžnějších definic magie jí dal Alistair Crowley – „Kouzlo je věda a umění způsobující změny v souladu s vůlí pomocí metod, které moderní věda neuznává.“ Přestože tuto definici mnozí považují za zcela nesprávnou. Kouzlo je druh filozofie. V magii se používají naprosto normální fyzikální zákony.

V magii není nic super komplikovaného a zlověstného. „Mimořádná“ magie je vysvětlena pouze naším vnímáním, skutečností, že moderní člověk ztratil znalosti o slovních formách a rituálech našich předků.

Kouzlo není hračka, je to skutečná, silná síla, je to znalost, kterou určitě budete potřebovat.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu