Dnes jsme doma: 5 miniaplikací, které můžete potřebovat v izolaci

In Životní styl a vztahy

„Nuda!“ – každý z vás prohlásí tuto frázi během karantény stokrát denně. A my vám dokonale rozumíme, ale doporučujeme, abyste nezoufali. Moderní problémy vyžadují moderní řešení – tuto větu jste slyšeli více než jednou. Přistupujte ke karanténě se vší odpovědností a neporušujte režim a inteligentní pomůcky pomohou rozjasnit osamělost.

Televizní přijímač

Není nutné ponořit se do sledování televizních pořadů bezhlavě – neztrácejte čas marně. Je lepší se přihlásit k odběru online kin a prozkoumat možnosti funkce inteligentní televize: najděte dokumenty, rozhovory, karikatury v cizím jazyce, které jsou pro vás zajímavé. Nahraďte své obvyklé občerstvení popcorn čerstvými plody nebo zeleninovým salátem. Pokud kombinujete sledování filmu s během na místě nebo cvičením, získáte perfektní kombinaci.

Vysavač robot

Zatímco je celá rodina doma, čištění by se mělo provádět dvakrát až třikrát častěji. Objednejte si robota v internetovém obchodě s bezkontaktním doručením – tímto způsobem se budete chránit před komunikací s nakaženými. Denní úklid zjednoduší dezinfekci místnosti – zbývá pouze ruční otření povrchů a ošetření bytu chemickým roztokem.

Herní konzole

Pokud máte děti a pokračujete v karanténě je čas koupit si herní konzoli. Žáci se s ní budou po celý pracovní den zabírat a zanechají bezvýznamných požadavků.   Kromě toho vám doporučujeme zakoupit joystick pro aplikace, které se týkají fyzické aktivity – tanec, lyžování a další. 

Inteligentní reproduktory

Mnoho společností vydalo své vlastní přenosné reproduktory, které reagují na hlasové příkazy – domácí i v zahraniční je najdete v různých cenových kategoriích. Tento gadget je pro vás užitečný z několika důvodů: můžete ho požádat, aby zapnul hudbu ze seznamu skladeb v plné hlasitosti, zahájil film při přípravě večeře nebo jen s vámi mluvil – to je důležité také v období sociální izolace. Děti umělou inteligencí obzvláště milují, zatímco jejich rodiče pracují – reproduktor může zahrnovat dětské písně, číst pohádky nebo dělat logické úkoly.

Běžecký pás

Kromě standardní tratě se širokým pásem existují dvě možnosti: skládací pás na kovovém rámu s úzkým pásem a široký běžecký pás bez držáků. Podle našeho názoru je druhá varianta lepší – nezabírá mnoho místa a napodobuje pravidelné trénink. Nezoufejte, i když je to pro vás teď morálně obtížné. Zaměřte se na pozitivní aspekty karantény.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů, může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu