Exteriérové doplňky, které zkrášlí vaši zahradu

In Doporučujeme

Připravte se s předstihem na jarní počasí, kdy zahradu rozzáří opět barvy, květiny a živočichové. Zahradní posezení se stane místem, kde strávíte spoustu času, a to nejen sami, ale klidně i s celou rodinou. Pokud však hledáte způsob, jak zútulnit okolí rodinného domu, je na čase poohlédnout se po vhodných doplňcích.

Zamyslete se nad prostorem na zahradě, která si možná žádá renovaci a úpravu. Zahrada skutečně rezonuje jako kousek ráje a člověk by měl neustále myslet i na výzdobu. Výroba exteriérových doplňků může být dokonce i na míru, takže si na své přijdou i vskutku nároční jedinci se specifickými představami.

Rostliny v květináčích

Výběr rostlin do zahrady není snadný, přičemž stejné pravidlo platí i o květináčích. Zatímco některé rostliny potřebují větší květináče, jiné si vystačí i s menšími. Vezměte tedy v úvahu potřeby rostliny. Půvabná je levandule, neboť odolává plísním a přitahuje opylovače, jako jsou motýli a včely, což je skvělé pro životní prostředí. Levandule jsou vhodné do závěsných květináčů, ale i velkých květináčů na zemi.

Další rostlinou je liána, která roste velice rychle, a tím pádem může zakrýt třeba potrubí. Muškáty jsou dalším pilířem venkovních dekorativních kytek. A čolek, který se snadno pěstuje, kvete v létě a září mnoha barvami.

Slaďte zahradní dekorace s číslem popisným

Stejně jako v místnosti kladete důraz na to, aby byl nábytek jednotný, nechejte si v takovém duchu záležet i na exteriéru. Zahradní dekorace s vyřezanými zvířátky z plechu klidně slaďte s číslem popisným, abyste vytvořili ucelený design. V podobném duchu se může nést i venkovní ohniště.

Podívejte se na nabídku společnosti BOHEMIA DESIGN, která má široké portfolio služeb a nabízí třeba i práškové lakování komaxit či výrobu designového osvětlení.

You may also read!

Komu a proč se vyplatí pojištění proti výpadku příjmů?

Důvodů, které mohou vést ke ztrátě či výpadku pravidelných příjmů může být celá řada. Od kratší či delší pracovní

Read More...

Správně seřízená okna vám pomůžou ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Jak?

Chcete ušetřit za vytápění a chlazení své domácnosti? V tom případě nesmíte myslet pouze na samotné topení, kotel nebo

Read More...

Efektivní řešení pro každý průmysl s plastovými přepravkami od PK Group

V současném průmyslovém světě je logistika klíčová a efektivita manipulace s materiálem může znamenat velký rozdíl v produktivitě a

Read More...

Mobile Sliding Menu